Dammsugarpåsar - butik

Vill du köpa dammsugarpåsar i butik? Idag finns ett fåtal genuina dammsugarpåsbutiker kvar. Nedan finner ni några som ligger i Stockholm. Tipsa oss gärna om andra dammsugarbutiker, så lägger vi till dessa. För en mer heltäckande förteckning över butiker som säljer dammsugarpåsar i Sverige kan man kika på Eniro.

En annan kategori butiker som kan ha ett sortiment av dammsugarpåsar är järnaffärer, t ex Wirströms Järn & Färg på Folkungagatan 54 i Stockholm, nära tunnelbanestationen vid Medborgarplatsen.

Att köpa dammsugarpåsar på ICA, Coop eller Hemköp är däremot inte lika lätt även om dessa matvarukedjor ofta har ett mindre sortiment av dammsugarpåsar.

Dammsugarhuset

En klassiker i Stockholm som tillhör gatulivet. Butiken har funnits i urminnes tider och håller sig kvar än. De dammsugarhuset inte har i dammsugarväg finns inte. Jag vågar påstå att de har dammsugarpåsar till varenda dammsugare som någonsin produceras. De producerar även dammsugarpåsar efter kundönskemål, alltså klipper och klistrar!

Läs mer om Dammsugarhuset här  >>

Är en naturlig del av stadsbilden. Affären har funnits lika längse som dammsugarpåsar funnits och drivs idag av en äldre man som tycks brinna för dammsugare. En föredetta dammsugarnasare! Det afffärsinnehavaren inte vet om dammsugare och dammsugarpåsar är inte värt att veta. Namnet Stenlunds kommer från den föregående affärsinnehavaren som hette Stenlund.

Läs mer om Stenlunds här  >>

 

Elektriska Svea

El Svea eller elektriska Svea har länge funnits på Södermalm i Stockholm. De Säljer elartiklar och lampor men har även nischat sig mot att dammsugarpåsar. De har ett bra utbud som täcker de flesta dammsugarmodeller. El Svea tycks även samarbeta med en e-handel men denna butik känns inte pålitlig.

Läs mer om Elsvea här  >>