Electrolux dammsugarpåsar

För dig som har en dammsugare från Electrolux och som letar efter dammsugarpåsar, så finns det många alternativ på påsar att välja mellan och det finns dessutom väldigt många olika modeller av dammsugare, då Electrolux är den vanligaste dammsugaren i svenska hem.

De 10 vanligaste sökningarna efter dammpåsar till Electrolux (januari 2018):

Dammsugarpåsar electrolux classic silence

Dammsugarpåsar electrolux ergospace

Dammsugarpåsar electrolux ultraone

Dammsugarpåsar electrolux ultrasilencer

Dammsugarpåsar electrolux ultraone green

Dammsugarpåsar electrolux ultrasilencer green

Dammsugarpåsar electrolux z8820

Dammsugarpåsar electrolux ultraone mini

Dammsugarpåsar electrolux silentperformer (dammsugare med avancerad ljuddämpning)

Dammsugarpåsar electrolux classic silence zcs2000

Besök t ex Dammtussen.se för att se ännu fler modeller av dammsugarpåsar Electrolux

 

UltraSilencer är Electrolux populäraste modell och den finns såväl som vanlig modell, t ex 
Electrolux UltraSilencer ZUS3922 och Electrolux UltraSilencer ZUS3926, och som UltraSilencer Green som är framtagen ur ett mer miljövänligt perspektiv där dammsugaren innehåller 55 % återvunnen plast.

UltraSilencer är dessutom en väldigt tyst dammsugare, så den är även bra för din egen miljö när du städar.

Classic Silence är även den en tystgående dammsugare med bra räckvidd, som dock har en mindre effekt och sugförmåga och därför ligger lägre i pris än UltraSilencer (omkring 1.300 kr).

Ergospace är en kompakt dammsugare som ligger i ett prisintervall under 1.000 kr. Den väger inte så mycket och är lätt att förvara även i små utrymmen.

UltraOne är en serie av Electroluxdammsugare som har låg ljudnivå (omkring 66 dB) men med bra sugförmåga (effekt). Prisnivån ligger runt 2.000 kr.

Här kan du läsa mer om Electrolux dammsugare på Electrolux svenska webbplats

Electrolux dammsugare från 1937 som heter "Electrolux Model No. 30" och som liknar ett korsning mellan en raket och en släde med en främre del som har en tågliknande form. Det övergripande strömlinjeformade utseendet framkallar känslan av att dammsugaren ska skjutas iväg runt omkring i huset, helt enkelt avfyras för att städningen ska bli så effektiv som möjligt i ett tidevarv där det moderna och nya material stod i fokus. No. 30 är designad av den amerikanska arktiekten och industridesignern Lurelle Guild.