Om sidan

Dammsugarpåsar.com är en konsumentguide som listar leverantörer av dammsugarpåsar i Sverige, men framförallt alla försäljare av dammsugarpåsar över nätet. Vi vill även hjälpa konsumenter att välja rätt påsar och att beskriva vilka typer av dammppåsar som finns på marknaden och vilka eventurella fördelar och nackelar de olika påsarna har.

I förlängningen kommer sidan, om resurser finns, även innehålla betygssystem och möjlighet för användaren att skriva kommentarer om varje butik och varje e-handlare.

Vi hoppas du hittar rätt dammsugarpåse och rätt leverantör via oss.

Kontakta oss

E-post: info@dammsugarpåsar.com

Annonsera

Listan skall hållas fri från reklam och sponsrade länkar för att bibehålla sidans integritet. Däremot finns ett bannerformat (380*180) på sidan för annonsering. Bannern är statisk och annonsering köps månadsvis. Vi tillåter bara annonser inom området, dvs dammsugarpåsar, dammsugare eller städning. Vänligen kontakta oss om ni vill ha mer information om sidan eller om ni har några frågor.

Saknas ditt företag som säker dammsugarpåsar?

Sidan uppdateras med jämna mellanrum. Saknar du ditt företag så gör oss gärna uppmärksamma på det. Målet är att listan ska vara så komplett som möjligt och vi tar tacksamt emot all hjälp i den strävan.